Friday, May 27, 2011

HANTARAN - FOR HIM

dah lama sangat xupdate blog ni...sekarang ni dah ada kat umah sendiri , ambik peluang la nak update blog ni....

so kali ni ida nak review hantaran yang ida bagi untuk amir..ida buat guna bakul jer...hias je bakul tu n barang hantaran taruh je dalam bakul tu...simple n nice...plus cute kan bakul ni...ehehhe...credit to kak ina diatas kekretifan beliau mendeco bakul ini....

semua 6 bakul jer n plus 1 hantaran jiran bagi, total 7 bekas for him

Sunglasses
Chocolate
Perfume
Jeruk made in Penang
Wallet
Buah-buahan
Hasil tangan kak ina....awesome
Assistant Kak Ina =D
Keadaan sebenar tempat kejadian....barang-barang assistant pun turut terlibat..  (-_-")

5 comments:

  1. alahai..comel nye pink..suke ^_^

    ReplyDelete
  2. miey : pink memang comel...hehhe

    nana : gubahan bunga tu memang kemas tapi barang dalam tu main letak jer...hihi

    ReplyDelete
  3. sgt comey bakul hantaran tu, lagi bertambah comey selepas dihias..

    ReplyDelete
  4. bakul tu comel...ala ala english style gitu

    ReplyDelete