Tuesday, May 3, 2011

GUESTBOOK TABLE

aiiii......lama nya la kan ida xupdate blog ida ni...dah berhabuk dah blog ni....fuh...fuh...fuh......aaaccchhuuuummmmm...!!! sorry.....hhehehe

untuk kali ni ida nak buat entry pasal guest book ida.....guest book ida ni ida dah pernah dah citer sebelum ni...ida sangat berpuas hati....  =D

mula-mula nak buat dekat garaj kereta tapi disebabkan ayah nak letak meja untuk saudara datang lepak-lepak kat situ, pastu bertukar pulak letak kat depan khemah tapi disebabkan hari ida bersanding tu hujan xberenti, lastly abang ngan decide nak buat kat pintu pagar depan umah....sangat terharu sebab abang ngah banyak tolong ida merealisasikan booth guestbook ida ni...thanks sangat-sangat......pagar rumah tu dibuka sampai kedalam, meja ida letak bagi tahan dari pintu pagar tu tertutup n pagar tutup dengan langsir putih...sangat mudah...sebelah meja ida letak white board yang dibalut dengan kain pink n ida tampal gambar family ida...sangat suka tengok gambar-gambar tu.....

tempat sangat strategik sebab semua boleh nampak guestbook ida ni....thanks kepada yang sudi meninggalkan ucapan kepada pasangan pengantin yang comel aritu...hikhikhik

deco untuk guestboo table sangat simple tapi menarik....tengok la sapa yang deco-deco kan...hehehe...dan dalam bakul tu la small gift untuk tetamu yang sudi bagi ucapan....
"Selamat Pengantin Baru Mak Lang".....ida tolong translatekan..sangat cute diaorang ni
so semuanya berkaitan dari guestbook, deco table n semua pasal guestbook ida sangat ida suka..memang xsia-sia la ida buat semua ni......happy dapat baca semua ucapan saudara-mara n kawan-kawan sambil baca bersama suami tercinta dalam bilik pengantin...wahhhh.....sssoooooo sweeettttttttttttt....^_^

5 comments:

  1. cantikkk~ beli kt mane guessbook tu?

    ReplyDelete
  2. comel comel...suka kertas hitam camtu :)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru!!

    come visit and follow my blog at : http://nuruleimanhikmah.blogspot.com

    thanks!

    ReplyDelete
  4. cik puan mimi : guestbook tu ida tempah kat OP ida...dia yang tolong designkn n buatkan sekali...

    nana : ditambah pulak dengan maker kaler silver n pink tu kan...lg menyerlah....hehehe...

    nurul eiman hikmah : thanx dear.... =D

    ReplyDelete
  5. sweet... huaaaaaaaaa nanti nak ada guestbook gak. hehe :)

    ReplyDelete