Wednesday, May 25, 2011

PENAWAR JIWA

OP untuk majlis bertandang ida dah review sikit gambar ida time majlis kat sana.......bak kata beliau buat penawar jiwa yang memang sedia xsabar nak tengok gambar sendiri..hehehe...perkenalkan OP untuk majlis bertandang ida...EDI EDHAM

memang senang berkerjasama dengan beliau...maybe dah kenal kot....edi ni jugak la OP untuk majlis tunang kak farah...dari situ la ida kenal edi ni.....beliau ni sangat la mementingkan kesempurnaan....sampai setiap kali ambik gambar, dia akan zoom gambar tu tengok kalau-kalau ada yang terpejam mata ker, tengok tempat len ke...n kalau ada mesti dia ambik sekali lagi...so harus la gambar sepanjang majlis tu mata terbuka kan..xder la macam gambar orang tido sambil jalan pulak...hehehehehhe

time outdoor shoot pun...lagi best...dia banyak pakai lighting so boley la nampak terang n ada effect yang cantik kat gambar tu...ditambah pulak time ida outing tu dibantu oleh kak farah n kak neeya sebagai fashion director..tu yang banyak membantu dalam posing memosing ni....berserta sano n ayien sebagai flashman....wahhh...nampak cam gempak jer kan....btw THANKS semua......

so pe lagi...jom layan gambar penawar jiwa ni... ^_^




semua gambar ni ida ambik kat FB beliau sendiri : EDI EDHAM

5 comments:

  1. pic yg last tu sgt cantekkkkk dia edit! suka sgt :P

    ReplyDelete
  2. cantikkan..plus dia pandai men lighting so memang effect gambar nampak menarik...bnyk lagi gambar menarik kat FB dia....yang paling penting....harga sangat berpatutan.... =D

    ReplyDelete
  3. ehem ehem.... lawatlah blog saye untuk ke ediedham.com... lols... sempat lagi promosi edi kat sini...

    adik edi ni kene belanjer kiter makan nih...lols...

    ReplyDelete
  4. kak farah : betul...betul...betul....sangat setuju... =D

    ekin : thnx dear...

    ReplyDelete