Monday, May 30, 2011

HANA TAJIMA IN DA HOUSE..!!

bajet hana tajima kan...hahahaha...orang len dah lama dah pakai tudung fesyen ni, ida baru nak start kan...besa la baru dapat taw perkembangan fesyen terkini...huhuuhu...macam mana pun fesyen tudung ni untuk buat pakai sekejap rasa boleh la...kalau nak pakai buat seharian tu macam agak panas...kain pashmina ni pun agak tebal...berpoluh jugak la dibuatnya....

tapi bagi membantu adik ida yang sorang ni untuk mendalami ilmu fotografi ni...kena la si kakak ni menjadi model xbertauliah....tapi best sebab memang dah lama xdatang sawan camera ni....ini lah akibat isteri balik kampung tanpa suami di sisi...hahahahha....  =D


mengimbau kenangan pre-wedding...  =D

Model kena makeup sendiri....

1 comment: