Thursday, August 18, 2011

SETELAH SEKIAN LAMA NYA

assalamualaikum w.b.t....

lama sangat x meng'update' blog ida ni.....time dulu tu tengok sama-sama buat persiapan nak kahwin..sekarang bila dah lama x bukak blog ni...tengok ramai dah kawen dah pun siap ada yang nak jadi mak budak dah....btw...tahniah untuk anda-anda semua.....ida pun tumpang gembira...n yang bakal nak mengadapi perkahwinan tu...bawak-bawak bertenang...bah kata...'pelan-pelan kayuh'.....hehehe

yang rasa cam terharu ni...dulu tengok followers xsampai 100...sekarang dah lebih dah 100 (even lebih 9 orang kan)....thanx dear...sudi jugak nak mengikuti blog yang dah nak berhabuk ni.....nanti ida follow u'ollz balik k.....

banyak sebab yang xdapat dielakkan untuk meng'update'kan blog ida ni...almaklum la kan dah ada orang yang kena dok jaga kan...hehehe...so bila kesempatan ada kat kampung ni n si suami masih di klang sebab kena keja, boleh la menghadap blog ni sampai lebam...

sekarang ni macam tengah ambik mood menaip ni...rasa cam dah x reti dah nak bercerita ni....walau banyak jugak benda nak diceritakan ni....pasal hal kawen-kawen dulu pun xabes citer lagi...basi pun x pe...bley jadi keju kan...hehehe....

tapi rasa cam nak ambik mood dulu....nanti ida citer k.....jangan mare aaaa....

saja nak letak gambar ni...hehehhe....

1 comment:

  1. tak per tak per... kasi tiup dulu pelan pelan... bagi hilang semua habuk...

    ReplyDelete