Thursday, August 25, 2011

SALAM LEBARAN

Fuh...fuh.....opsss....mintak maaf xabes lagi habuk kat blog ni....hehhehee...bukan men lama lagi nak dapat mood menaip ni.....sampai sekarang ni pun macam mengagahkan diri jugak la.....terus memerah otak dengan perkataan-perkataan serta ayat-ayat yang bersesuian...almaklum la....semua hati kena jaga kan....bak kata pepatah....terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padah nya....so pengajaran untuk ari ni....berfikir dulu sebelum berbicara....wahhh...dah macam cikgu tadika pulak...hehehhee

errmmm....pejam celik...pejam celik....dah nak abes dah bulan ramadhan ni....cepat betul rasa nya...dan alhamdulilah...taun ni pertama kali berpuasa sebagai isteri....memang rasa lain sangat...dulu bangun sahur terus g dapur makan...tapi sekarang dah lain...bangun awal, tolong MIL siap-siapkan makanan...pastu masuk bilik balik kejutkan suami...so sweetttttt....hahahahaa...dan insyallah...buat pertama kali jugak ida dapat berpuasa sebulan penuh....aikkkk......sebulan penuh?????hahahhaha....hal tu...nanti ida citer k......banyak nya benda yang nak citer ni....insyallahhhh....hehehhe

xsampai seminggu lagi dah nak raya....so buat kesempatan kali ni...ida dan suami nak ucapkan kepada semua-semua yang sudi membaca blog yang xseberapa ni dengan ucapan

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
"MAAF ZAHIR BATIN" 


No comments:

Post a Comment