Sunday, October 2, 2011

IM NOW.....

Assalamualaikum...........


wahhhh...lama sudah tidak mengunjungi blog ida ni.....sekarang bila ada kesempatan boleh la membloggerkan diri sendiri......


by the way....nampak x perubahan dalam blog ida ni....nampak x??nampak ke x???mesti la nampak kan...terpampang nala punya besaq lagi x boleh dok tanya kan...hehhehe....tu kat atas tu la.....bila tengok tu semua dah dapat taw la kan....


Alhamdulilah...ida dah nak masuk 5 bulan mengandung....masih dalam rasa cam x percaya sebab ida masih macam biasa-biasa je.....juz badan makin berisi.....bak kata lain...makin comel...hahahaha..


sepanjang tempoh ida mengandung ni...alhamdulilah la..ida x menghadapi sebarang alahan or muntah-muntah....kadang-kadang tu lupa diri sekejap diri tu tengah mengandung......siap boleh dok melompat atas katil time nak landing...apa lagi en suami pun siap membebel2.....sabor je la dapat isteri macam ni....bab mengidam pula xder la yang pelik2...juz ida suka sangat makan seafood...terus teringin nak makan stimboat ni...wahhhh....sedap nya.....(sambil mengesat air liur meleleh)

syukur sangat bila ingat keadaan ida yang macam ni...kadang-kadang tu takut jugak baca mom to be yang ada macam-macam alahan....semoga baby ida nanti sehat dan senang dilahirkan la macam mana ida mengandungkan baby ni...aminnnn.....

gambar raya tahun pertama sebagai suami isteri

2 comments:

  1. Wah..congrats ida..memang comel pun perut camtu..:) Seri ibu mengandung ni lain..slalu nampak comell...

    ReplyDelete