Sunday, April 24, 2011

WEDDING HENNA

ida pernah buat al-kisah tentang henna ni....boleh click sini

tapi finally ida minta orang yang buat henna tu datang umah buatkan untuk ida....sebab pe ida pilih dia????

semua ni sebab nye...butik yang ida nak pergi tu ambik RM100 tapi kena pergi sendiri kat butik tu n kebetulan xder sapa nak bawa ida pergi n yang memang ida xjadi ambik kat situ sebab ari khamis dia tutup...ida akad nikah petang jumaat....butik tu minta ida datang ari jumaat pagi...uuihh....memang tak la......

Naas adalah orang yang bertanggungjawab melukis henna kat tangan n kaki ida....Naas ambil RM150 untuk perkhidmatan datang terus ke rumah n time malam lepas isyak pun dia boleh datang....so memang senang sangat...buat henna terus boleh tido...siap percuma lagi buat kat kak ina...kak ina pun nak jugak dia...xpe la...sek bek percuma...hehehehehe

so kalau sapa-sapa nak perkhidmatan dari Naas ni boleh la call k, senang sangat berurusan dengan Naas ni yang sangat peramah...try la call k...^_^
NAAS
016 4288608
siap pakai baju tido dah ni....hehehhe...
nampak kesungguhan Naas ni.... :)
yang kat jari tu yang paling ida suka
bahagian atas tangan
bahagian tapak tangan (bintik-bintik yang cute)
bahagian kaki
saje nak close-up bahagian tepi kaki ni....sangat suka......
proses ni ambik masa xsampai sejam....namun hasil yang sangat la memuaskan ati.....walaupun xtahan lama tapi ida still puas ati jugak....bukan selalu dapat pakai macam ni...time kawen je la nak buat camni pun....seronok bila dah tengok design henna ni....nak sangat......amekaw...hihihihiihi

tengok memang sangat seronok tapi time nak tido tu agak terseksa jugak la.....nak guling-guling memang xdapat la....kejang jugak la sampai ke esok pagi tu...bangun jer dah bersepah dengan inai yang dah kering atas katil tu...tu dalam dok control habis tu.....heheheh...

selamat buat kat umah...boleh la tido terus....xdapat bayangkan kalau cam gini la gaya nya nak gi buat kat butik tu...rasanya balik umah dah xnampak rupa dah pe henna ni....huhuhuhuu

3 comments:

  1. waaa mahal jugak ek nk pakai henna ni....i ingt rm10 camtu je....ngeeeee~

    ReplyDelete
  2. hehehe...tp sekali dalam idup je nak pakai macam ni kan...

    ReplyDelete
  3. jauh la pulak nak call sampai ke penang...lols...sampai kl dah jadi triple charge dia dah.... lols...

    ReplyDelete