Friday, April 8, 2011

IM NOW PUAN IDA... =D

alhamdulilah.....ida dah selamat bergelar isteri kepada muhammad amir sadri pada 25hb Mac 2011 dengan sekali lafaz...well done dear...hehehhe...so lepas ni boleh la tukar status kat FB...hahaha....

selesai jer majlis sanding ida ari sabtu 26hb Mac 2011 rasa cam xder apa dah nak kena fikir...rasa lega sangat....btw thanks sangat kepada yang sudi datang ke kenduri ida sabtu lepas....seronok jumpa kawan-kawan lama yang dah lama xjumpa n sorry xsempat nak borak lama-lama.....

sekarang ni ida ada kat umah mak mertua ida, gambar pulak ada kat umah ida so xbanyak sangat nak review kat sini...insyallah...lepas ni ida akan buat entry serba sedikit tentang perjalanan sepanjang majlis perkahwinan ida......

ari ahad ni pulak 10 April 2011 ari bertandang dekat dengan umah amir.... hope semua berjalan lancar......

doakan kebahagian ida dan suami k.....  =D

saat lafaz akad nikah

seiring sejalan selepas bergelar suami isteri
*ada banyak lagi gambar ni...nanti ida citer banyak lagi kan....tungguuuuuuuuuu

10 comments:

  1. congratz dear!!!

    lawa baju..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah cik ida,eh puan ida.hehehe..
    kami doakan yg tbaik utk rumahtangga awk bdua :)

    ReplyDelete
  3. Tahniaahhh..!!

    Semoga kekal ke akhir hayat...

    sila hapdet gambar laju2 :)

    ReplyDelete
  4. adik rasernyer kan... gambo lagi banyak kat senorita diaries kat hupdate entry ari tu..ekekekeeke...jadiler...walaupun tak seterang maner... tapi still vogue kay...

    ;) part si john dok cium dahi ang lepas nikah tu tu santik... ekekekeke.... gi cek ek...

    ReplyDelete
  5. congratz!! best nye da legaaa..ehehe

    ReplyDelete
  6. Pn.Ida

    Congratez both of u...Selamat Melayari Hari Bahagia..

    ReplyDelete
  7. ida,

    sy nak mintak tlg?
    tlg belikan sy noodle box tue boleh x?

    rsnye klu nak ke penang tue cm sush je

    pliz email me
    ekinrazman@gmail.com

    ReplyDelete