Monday, March 21, 2011

DIY - CORSAGE 4 MY FAMILY

xrancang pun nak buat corsage lain untuk family ida sebab ida dah buat dah sebelum ni, boleh baca entry ida yang ni

bila tengok ada bunga lebih yang amir bagi masa hantaran tunang aritu rasa cam xtaw nak buat apa...last-last datang la idea nak DIY corsage untuk family ida...ida buat 7 kuntum jer....sebab ada banyak ni jer pun...hhihiii....khas untuk ayah, mak, abg long, kak naemah, abang ngah, kak ina n adon....dan x lupa special untuk anak buah ida muaz & aqil....

corsage untuk family ida ni simple je...dan guna balik riben yang lebih-lebih masa buat bekas hantaran kawen ni....semua bahan-bahan ni kitar semula je pun....jimatttt....


masuk la jugak tema...krim pun krim la....
khas untuk si comel tu....comel kan....mak lang buat ni...hiihihi

6 comments:

  1. wah.comel je..suke2.nak try bt gak la klu rajin :)

    ReplyDelete
  2. creative nye...reben lubang2 tu ada lagi 1 gulung balance buat hantaran aritu anak buah SIL bagi...tapi tak tau nak buat apa...

    ReplyDelete
  3. salam,u blh tak tlg emailkan harga lunch box yg u beli kat kilang tu.klu dok kl dorang ada buat utk pos tak?shetty2me@yahoo.com thanks

    ReplyDelete
  4. cantek :)

    i pon buat lebih kurang camni for my family :)

    ReplyDelete
  5. ida,sy nak tny....kilang kotak yang kat penang tue katne ea?
    bg alamat kat ekin boleh?

    ReplyDelete
  6. menarik...^_^

    http://akemiey.blogspot.com/

    ReplyDelete