Sunday, March 6, 2011

GIRLZ WEEKEND

sangat happy bila dapat keluar berfoya-foya dengan kawan kan...ni la kawan bek ida DAYAH..ada ramai sebenarnya tapi semua masih belajar lagi...tinggal la kami berdua ja yang boleh berfoya-foya...yang lain semua ada ucapan untuk anda...STUDY ELOK2, JANGAN JELEZ SANGAT K.....hehehe....  =D

1ST WEEK - Sunway Carnival

sampai je terus lapar terok tapi konon xmo makan nasi la, tapi bantai makan sushi dekat 5 piring...xagak-agak kan....tahap kenyang gila...

lepas masing-masing perut dah kenyang, dayah dengan rasa teruja nya ajak g karaoke kat tingkat atas sunway carnival tu....kami berdua nyanyi sampai 3 jam...nak sangat......tapi bila nyanyi lama-lama rasa cam sedap pulak sora ida ni...hahahahahah....perasan boleyy..... :p
xbanyak pun kami makan...sikit jer kan
perut kenyang muka ada senang
kalau tengok camera tengah nyanyi pun boleh pose okay...
saya la yang nak kawen tu.. ^_^


2ND WEEK - Penang Island 
objektif utama nak mencari kasut untuk majlis resepsi ida kat Klang..alhamdulilah objektif utama telah tercapai....nanti ida buat entry pasal kasut ida tu k.....

lepas tu kami pergi mydin nak cari yassin untuk majlis pertunangan adik dayah...sangat murah...10pcs baru RM8.00...terus rasa cam nak beli jer untuk bagi kat marhaban tapi xbeli pun sebab kena bincang dengan sponsor dulu... =D

yassin dah dapat terus ke little india nak cari kurma n kismis untuk majlis adik dayah tu jugak....memang macam-macam jenis kurma boleh jumpa kat sini..dari semurah-murah kurma sampai la semahal-mahal kurma...semua ada....kita pergi pilih n sedia duit jer la...

barang yang nak dibeli semua dah dapat perut pula lapar, so kami g lepak makan sotong kankung n laksa penang kat medan selera padang kota lama....terus teringat time dulu-dulu lepas SPM, tempat ni la ida dengan dayah selalu lepak...so macam-macam la citer keluar...tengok je berdua tapi bercerita dah macam ada 10 orang...hhihihihi..bila lagi kan nak dapat keluar camni ni kan....lepas ni xtaw la bila lagi boleh keluar berfoya-foya..huhuhu


ni kat area litlle india

lepak tepi tembok padang kota lama.....sambil tengok 'hamster' comel...eeeeiiii

No comments:

Post a Comment