Monday, March 14, 2011

PHOTOSHOOT WITH ADON

kejadian ni semua disebabkan masing-masing xtaw nak buat apa kat umah n nak melayan adik ida ni yang kononnya baru nak up la dalam bidang photography ni...tu yang kemaruk sangat nak shoot gambar...sampai dah xdak model len, kakak sendiri pun okay jugak la....sek bek la yang kakak tu  pun sawan camera memang kena la adik-beradik ni...hehehhee....dah tu tengah-tengah ari rembang pulak tu...sabar je la.....

pose bajet comel wajib ada..  =D

No comments:

Post a Comment