Saturday, March 19, 2011

S.T.D

nak jugak tempek kan gambar Save The Date ida ni....maw xnak tunjuk....ida buat sendiri tu...harus la tunjuk kan...hehehehehe.....

btw....simpan taw tarikh ni untuk ida....  =D

nikah : 25.03.2011
majlis bersanding : 26.03.2011
majlis bertandang : 10.04.2011


antara bahan-bahan yang digunapakai untuk pembuatan prop ida ni.....siap tertonggeng2 lagi buat benda alah ni....sebab tu gambar pun tertonggeng jugak...hihiihi.....tulisan S.T.D ida ni ambik idea dari tulisan "THIS TIME FOR AFRICA".....nak worl cup je kan....  =D

3 comments:

  1. wah.. x lame lg dah.. all the best dear. smg semua berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  2. dh dekat dh tu...congratz in advance :)

    ReplyDelete
  3. aya & nana : thnx dear...doakan mjlis i berjalan lancar k.... =D

    ReplyDelete