Thursday, March 10, 2011

GUEST BOOK DESIGN

baru je dapat design guestbook ni terus update kat blog kan....sangat la xsabar...hihihihi

orang yang bertanggungjawab untuk guest book ida ni adalah OP ida sendiri.....ida minta dia buatkan guest book ida sebab ida xreti nak DIY...hehehe...bagi orang buat senang, xyah nak fikir dah..lagi pun ida percaya dengan arry ni sebab hasil kerja beliau memang awesome....

gambar ni ambil dari pre wedding ida dulu....ida suka sangat.....so guestbook ida dalam process...ni baru cover depan je pun....nanti yang datang majlis ida jangan lupa tinggal jejak anda kat guest book ida ni erk....  =D

 sumber : FB arry

lepas ni kena la memikirkan deco untuk meja guest book pula la.....idea...idea...

5 comments:

  1. ida pun dok berharap guest book ida tu nanti cantik..hihhii

    ReplyDelete
  2. eida & ekin : cantik kan...i pun suka jugak dat pic.. =D

    ReplyDelete