Friday, April 15, 2011

COMEL KER???

wahhh...begitu lama tak meg'update'kan blog ida ni...sorry bukan pe...nasib la kan dapat mak mertua rajin jalan so sebagai menantu yang baik kena la ikut kan...so memang xsempat nak buka blog ni pun....btw thaks sangat-sangat kat sayangness semua yang wish kat ida.....

disebabkan xbanyak gambar yang ida ada ida mulakan dulu dengan benda yang ida berusaha dekat hampir sebulan...ye la kan buat sorang-sorang....sehari sikit....tu yang lama tu....maw xnye....lagi nak memotong, menampal dan macam-macam lagi.....

nak taw apa benda nye...mesti la box yang sangat cumel dan diminati ramai...ramai yang bertanya pasal box ida ni....mesti la comel kan...ehheheh...
nampak x ketekunan memotong dan menampal riben disitu... =D
box ida ni ida beli kat kilang PPH Paper Product Sdn. Bhd.......kilang ni senang jer nak cari dekat dengan kawan perindustrian perai kira kalau dari tepi highway pun dah boleh nampak....tapi kalau sesiapa yang berminat boleh hubungi terus dengan :
Miss Kung Cheng Cheng
di talian 012 4181501 

jangan la segan atau takut-takut sebab anda pasti akan dilayan dengan penuh mesra...walaupun anda yang jenis banyak tanya macam ida ni..tetap miss cheng ni jawab...kalau xterjawab dia, pasti lepas tu dia call balik untuk bagi jawapan yang amat memuaskan....cuba la call...!! ^_^

5 comments:

  1. thanks for the info ida!!

    *hugs*

    ReplyDelete
  2. tq dear i br nk email tnya....cpat nk tgk pict u hehe

    ReplyDelete
  3. comel sngt2...berbaloi ngn usaha ida...:)

    ReplyDelete
  4. ida boleh email x berapa harga box tu, creme_carammel@yahoo.com, masih men-survey kotak2 yg sesuai...

    ReplyDelete
  5. bpe hengget bli box tuh?yana da beli da..tp xthu la murah ke mhl.. yn bli 0.90sen

    ReplyDelete