Wednesday, April 20, 2011

BANNER AKU LA TU....

aiiii....nampak x perubahan kat blog ida ni....dah xder dah yang pengantin cumel duk atas kerusi sebab pengantin cumel da kena dok kat dapur pulak...hehehhe....tajuk n template jer yang berubah tapi ida tetap ida yang sama....cewahhh...ayatttttt....

ok la..kali ni ida nak bercerita pasal banner ida yang sebelum ni ida dah cite dah...boleh click di sini

nak taw macam mana banner ida yang xberapa ida berkenan tu...tengok la....siap mahkota bagai...kak ina cakap macam banner kindergarten pun ada....n siap kata ni design 3 tahun lepas...wahhh...pengkritik ayat nak pedas...puan punya badan lagi la xbuley nak terima.....


selang beberapa ari, ayah pun secara tiba-tiba minta ida buat design sendiri untuk banner ida....ayah nak g print len.....ida cakap kat ayah xpe la...pakai yang tu jer tapi ayah still nak g print len jugak....waahhhh...biar betul..dalam ati macam bunga sedang berkembang bila ayah cakap cam tu...ayah bagi taw yang banner yang dah buat tu kita letak kat simpang nak masuk taman...yang baru ni kita letak kat depan khemah....

ida pun pe lagi...terus la men'design'kan sendiri banner ida tu....walaupun xberapa nak reti kan...tapi berkat ketekunan dan ke'terror'an ida maka terhasil la banner yang serba ringkas tapi sedap mata memandang.....tapi sebenarnya banner ida ni diinpirasikan dari banner puan syafa kita....ida suka sangat tengok banner dia so ida pun nak jugak macam tu....puan syafa minta tiru taw banner u taw...hope u xsaman i pulak yeeee......  =D


ida sengaja xletak tarikh sebab boleh pakai lagi untuk kat umah amir....so xder la membazir sangat kan.....btw ramai yang suka banner ida ni tapi bukan sebab tulisan or pe juz sebab dapat tengok amir pegang bunga..kata nya comel...chait.....ida yang penat-penat design banner ni....amir jugak yang jadi sebutan semua...hampehhh....xpe la....comel-comel pun laki akak jugakkkkkkk......  =D

7 comments:

  1. cantik2... sedap je mata memandang... =)

    ReplyDelete
  2. ha ha ha...cemburu ker...bukan senang nak tengok john pegang bunga dik oi...

    ReplyDelete
  3. miss sunshine : sedap mata memandang sambil sejuk ati melihat... =D

    kak farah : xjelez pun...juz geram jer...hihihiiih...lps ni xboley tengok dah....so tengok puas2 k...hihiih

    ReplyDelete
  4. eh boleh jer... maser buat post wedding photo shoot ker... ker anniversary photo shoot ker....boleh jer kalau nak... ;)

    ReplyDelete
  5. nana : which 1 yg cantik?? tp i pasti mesti yang i design lg cantik kan...hehehehe

    liyana : thnx yana... =D

    kak farah : photoshoot la sgt...xder nye si amir tu nk bt photoshoot lg....jenuh kena paksa dulu la klu nak bt lg...huhuhu

    ReplyDelete