Monday, December 12, 2011

TERUJA + TERHARU

sekarang ida dah 7 bulan dah mengandung so macam orang tua-tua pesan sangat molek lah time cam gini start beli barang baby....beli sikit-sikit xder la rasa cam banyak sangat keluar duit...sikit-sikit nanti dah sampai time bersalin tu insyallah completed la barang-barang baby nanti....

bila first time shopping barang baby ni....perasaan ni sangat la teruja...best sangat....ye la selama ni asyik beli kat anak buah jer tapi kali ni beli kat anak sendiri kan..tapi bila jer pegang baju baby tu, tengok kecik jer n ingat baju tu untuk baby sendiri tiba-tiba ati rasa terharu sangat...xsangka dah nak ada anak sendiri...sampai sale girl tu pun cam sedih jer tengok ida dok layan perasaan sorang-sorang time dok tengok baju baby tu...huhuhuhu

dan ni lah antara hasil tangkapan ida buat kali pertama menyoppingkan diri untuk barang baby ida....


semua ida beli yang siap baju dengan seluar sekali sebab tengah murah...dan yang penting pilihan warna boleh dipakai baby boy or baby girl...kira ambil langkah selamat...nanti bila dah keluar baby baru beli warna ikut baby apa nanti....banyak ida ambil yang 3-6 bulan sebab kak ipar pesan baik beli yang besar sikit kalau beli yang newborn tu sekejap je baby boleh pakai...baby cepat besar katanya....


kira boleh dapat 1 bag penuh dengan harga yang berpatutan amat berbaloi-baloi...tengah sale kan....lepas ni boleh sambung shopping lagi kat tempat lain pulak...almaklum la years end sale kan...selagi ada sale selagi tu la boleh shopping lagi...hehheheehe.....

2 comments:

  1. bestnyeee dh stat shopping barang baby...i hari tu lalu kat barang baby pon dh geram2 nk beli...tp i nk tahu gender dlu br beli...hihi

    ReplyDelete