Friday, November 11, 2011

BOY OR GIRL????

jeng...jeng...jeng.......boy ke girl baby ida ni...sapa dapat teka..?? cer teka...cer teka....hehehehe

photo by : Rdont Halim

kalau girl boleh kawan dengan ibu....mesti banyak ibu beli banyak-banyak skrit kat baby...kalau boy pulak...boleh naik superbike dengan abah...helmet ibu dah standby dah tu....hehehhe....tapi mana-mana pun ida x kesah...janji yang penting baby sehat dan ceria...untuk kita-kita aje....  =D

3 comments:

  1. ekin : boy ker?? ermmmm....ida pun xtaw lagi ni...hehehehhe

    nana : boy perut bulat erk??? kalau girl bujur lah yeeee....hehehe

    ReplyDelete