Monday, November 7, 2011

PATUT KER....?

entry ni bukan berniat nak tutup periuk nasi orang atau apa-apa niat yang xbaik la...just nak meluahkan perasaan dan untuk dijadikan teladan untuk b2b yang lain.....

sekarang ni dah masuk 7 bulan dah ida berkahwin...tapi sampai la sekarang...album untuk akad nikah n majlis resepsi ida xdapat-dapat lagi....memang xpatut la kan....bila adik-beradik tanya...ida cakap x siap lagi...mesti diaorang akan cakap...gila lama.....dan memang tu pun yang ida rasa.....untuk resepsi sebelah suami bulan ke-4 dah siap dah....nak kata ida x bayar kat OP ida ni...ida dah bayar abes dah kot......selesaiii....xder hutang-hutang dah....

bila ida tanya kat OP ida tu...asyik kata minggu depan, minggu depan....dekat 5 bulan dok minggu depan tu la....nak kata sibuk...memang ida ada tengok gak FB dia...selalu ja ada job wedding len....tapi yang dahulu di dahulukan la kan....taw la..ida ni xdak la segak sangat tapi kalau sebab ida xsegak napa nak ambik gak wedding ida aritu....bila tangkap job untuk wedding artis xsempat 2 3 ari dah upload dah kat FB dia...xhinggat-hinggat punya banyak......bukan la nak bandingkan ida dengan artis tu tapi agak-agak la....orang len pun bayar kot....kalau x boleh buat cakap awal-awal xboleh buat.....bagi orang yang boleh buat...senang cita.....sampai dah xrasa teruja pun nak tengok album kawen ida tu....
so peringatan untuk b2b yang tengah mencari OP untuk wedding korang tu....selain tanya pasal harga...tanya jugak bila album korang akan siap n kalau boleh make sura ada black n white tentang tarikh siap album korang tu......ida dulu silap sebab xdeal awal-awal tarikh siap album.....menyesal sekarang pun dah x berguna....b2b yang len...baik beringat dari dah terkena k....

sekarang bila ada orang tanya pasal OP ida...bukan ida x rekemen...dia memang bagus...PR dia bagus....gambar dia cantik....tapi klu korang nak tengok album kawen korang lepas korang beranak.....sila la ambil khidmat dari dia..tapi kalau xnak...dinasihatkan....xyah la kot......ramai lagi kot yang bagus....  =D

sumber : google

4 comments:

  1. erks yg kat penang punya op ke dik... hu hu hu... sib baek la en edi kite tu bagos kan... kalau x kes naya la kite... - kak farah

    ReplyDelete
  2. salam ida..lamenyer selalunyer kan ambik masa 3 bulan OP akan siapkan gambar kite.hem,ape kate ida p jumpa OP tuh tak pon msg jer selalu,ingatkan kat diaorg pasal gambar2 ida tuh.ida ade hak,jadi gunakan hak ida sebagai pengguna:)

    ReplyDelete
  3. ya Allah lamanya...jgn sampai ida branak still x dpt2 lg sudah la...huhu

    ReplyDelete
  4. kak farah : OP penang la kak....kalau taw ambik edi pun xpe...mahal cikit janji puas ati...pe pun edi memang terbaek......woot..woot....

    asha : salam asha....memang selalu pun ida calll tapi x jalan jugak...asyik bagi alasan yang sama je....sampai dah xkuasa dah nak bercakap dengan dia...boleh darah tinggi nanti....

    nana : lama sangat kan.....tu la...ida pun rasa nanti tengok album kawen dengan baby la nanti...hehehee

    ReplyDelete