Wednesday, October 20, 2010

I LIKE PANJANG.....

pe pulak la yg panjang tu kn...ish...ish...mcm2...tp yg panjang ni mmg cantik n dah menjadi pojaan hati ku...lalalala~~(bkn men suka lg kau erk)

sebenarnya panjang yang dimaksudkn tu hanya BAJU PENGANTIN ku yg cantik menawan tu la....hehehehe...dah lama dah suka tengok baju2 pengantin yang kain panjang2 tu tp xder la panjang sampai ke johor pulak kain tu.......sedang2 panjang je la....cantik sangat....jalan pulak atas red carpet...sejibik mcm queen elizabeth versi muda remaja...hihiiihi...

so selama ni dok men'google'kn diri tengok baju2 pengantin tiba2 pulak terjumpa la baju pengantin maya karin ni...terus sampai sekarang nk sangat buat baju mcm ni...simple n cute..mcm ida la kn..wahhh..perasan bley....

posing pun mst cam gini jugak nnt...  ;p

tp utk mr groom xder la pkai mcm husband maya karin tu....klu kawen kt italy ka london ka bley la pkai cm gini...xke pelik org kampung tgk pengantin laki2 pakai cm gini......mr groom pakai cm husband ann ni...hensem n smart....ooppss...hensem ker....??..oi...mst la hensem...lg maw tanya ka.....


so kami berdua sgt sesuai dan sepadan bagai tembikai di belah 2....tembikai manis ckit banding dgn buah pinang kn...hihihhii

No comments:

Post a Comment