Wednesday, October 20, 2010

PELAMIN 3 BOX

suka2 ati jer kan nk bagi nama kt pelamin yang nk tempah nnt....ala....nk buat camna dh tu ja cara nk bagi smua org fahammm....xkan nak panggi pelamin my fairy tale pulak...mau abg zam tu garu kepala dia yg shine tu.....cuba bayang kan..bley gelak guling2 ni...hHAhahAHHahah...mampos klu dia taw...xmaw nya dia nnt nk bt pelamin aku...hambik kau..(-_-")

pelamin tunang dah taw dah buat cmna...pelamin sanding pun rasa dah taw dah nk mtk buat cmna...pelamin ni wajib la kena dengan tema kn...dah cakap nak buat pelamin bawah khemah harus la besar2 kasi penuh itu khemah baru la xnampak kosong sangat nanti...bila pakai 3 kotak hrus la nampak besar kn...dat way la tajuk entry sesuai sangat dgn pelamin yang ida nak tu....




mmg kena la dengan theme hari sanding nanti....tp xnak la pakai kerusi tu...xmuat kot...HukhuUkhuk...kerusi nak yang besar2 tu..yang tinggi2 tu..taw kn cmna...ala....yang
trend skarang org dok pakai la...sesuai skali dengan saiz masing-masing..hihihiihi

yg ala2 cm gini.....muat sgt ni..  ;P

No comments:

Post a Comment