Saturday, October 16, 2010

MENCARI-CARI~~`

Tgk title utk entri kali cm pelik jer kn...mencari-cari apakah itu??wahhh...suspen ni...xkn mncari bakal suami kot..hihihi...xder makna nye nk cari len yg dok ada pun alhamdulilah....

actually kelmarin ari cuti, dari dok umh x bt pe terus cm rs nk g survey package2 pengantin...ikot kn awal lg tp memandangkan diri dh x tertahan.....sblm ni pun ada jugak la survey area2 KULIM...tp kelmarin pg area PARIT BUNTAR sempat la juga meninjau2 kedai pengantin kt situ....

yg 1st tu msuk2 mmg mesra gila "akak" kt kedai tu kn...tp lps discuss pny discuss..akhirnya pelamin yg ida nk mmg dorg bley bt tp kn tambah duit n bila ckp n cm len ckit kn tambah duit lg..dh tu nk buah pegang pun kn tambah duit lg...alahaiiii...bapak mahal....tu byk lg x mtk..so pe lg...ayat cm biasa..."klu jd nnt sy dtg len k"...tp kemungkinan besar x kot....hhuhu

ke 2nd kedai pulak...msuk2 jer kedai mula2 tgk owner cm sombong jer...takot pulak nk tny lebey2...tp lps bbrp minit owner tu rupa2 benggang kt staff dia yg dtg lmbt...tp still layan customer dia ni dgn baik la....btw owner bernama ABG ZAM...1st sekali pandang tu gelang dia...mmg besar x hingat...(sorry abg zam, sj curi2 tgk..hihihi)...so bincang pny bincang...last price yg abg zam offer mmg terbaek n boley dikatakn price yg paling rendah yg prnah ida dpt dr sblum2 ni....siap barang FOC yg mmg byk...kira brbaloi dgn harga yg dia bg...ati ni mmg dh nk la tp kn la bincang dgn bakal ku dulu kn.....baju2 kt kedai ni pun cantik2...pelamin lg la cantik....make up jgn ckp la...simple n sweet..suka sgt...kedai ni kt area teksi pekan baru parit buntar..SERAMBI MEMPELAI...so kedai abg zam ni akan dimasukkan dlm list kedai pengantin pilihan...

btw sblum terlupa...ingt nk kawen jer kn...tunang pun belum lg...kalut jer....sebut pasal tunang pulak...pakej yg abg zam tawar kn mmg paling murah kot rasa...mn x nye...baju tunang + make up baru RM 180...gila..mn nk dpt....so ingt nk ambk kt cni jer la utk tunang nnt...




1 comment:

  1. zam to kaki pukul yasmin tah berapa kali dah dia pukul yasmin tunng dia sampai lebam yg lelaki plak kat kedai dia to ex bf dia selalu plak bergaduh dgn zam yg betina si pija to bosia hot kat sana...yg pnting depa semua huru hara...makeup chantek ke? allooo so kuno lah makeup dia pas to kotor lak to

    ReplyDelete