Monday, October 25, 2010

YEAH..!! MY 1ST AWARD


wahhh....dapat award gitu...mula2 cam xcaya pulak....ada juga orang nk bagi award kat ida kan..ye la...baru je buat blog ni lagi pun followers pun x ramai..sampai baca 2 3 kali jugak la comment dari kucincomey.. thnx dear...terharu sgt...


so bagi melengkapkn penerimaan award ni..kena la ikot syarat2 yg dikenakan...


 1.   Thanks the person who give you this award 




2.   Link that person at your blogroll

  • dah link dah pun... ^_^



3.    Spread to 15 blogger which you think awesome
        - sangat suka mereka2 ini sebab mereka adalah b2b yang awesome n comel....



4.   Tell 7 things about yourself

  •  sangat sayangkan my sayang..tahap cinta mati la ni....terok tul la kn...
  • sangat suka bercerita dengan my sayang even kadang2 nampak dia cam bosan...lantak la..janji dapat bercakap dengan beliau...lalalala~~ 
  • sangat xcited dengan alam yang bakal ditempuhi...pantang nmpak barang kahwin terus berenti tengok dulu....
  • sangat suka tangkap gambar...pantang nampak camera..terus cam kena swan camera..hihii
  • sangat suka tengok baju-baju cantik...tengok je la kn, nk beli xmampu lg pun baju dah penuh dah almari, mesti kena bising lagi dengan mak kalau lepas keluar nampak beg plastik kat tangan...wlupun dalam beg plastik tu tuala lap peluh...huhuu
  • sangat suka shopping....tipu la kalau ada orang cakap xsuka shopping kn...
  • sangat simple orangnya...pakai jer pa yang ada...janji selesa n comel..hihiihih

No comments:

Post a Comment