Sunday, October 24, 2010

PRE-WEDDING

sekarang ni dah jadi trend pulak buat pre-wedding b4 kahwin kn...so ida ni pun nak la jugak buat...harus la..orang buat kita pun nak buat jugak (sgt gedik kn) tapi yang beza nya....ida buat yang simple dan yang penting xlebey dr bajet okei...

terus la bertanya kat amir..dia nk buat or x...sebab amir ni susah ckit klu nak bergambar...tu la bley jer kira dengan jari berapa keping jer gambar dia dgn ida...perasan hensem la tu..nyammpahhh....huhuhu....

so amir pun mtk la ida usul kn cadangan yang nk buat cmna...lg 1 amir ni dia nak taw dulu sebelum nak buat keputusan sbb takot makan diri sndiri nnt...hhihihih...takot pulak la kn ida mtk buat yang macam2..besa la dapat awek yang otak x center ckit kn...naseb la...hahahahha

berikut adalah cadangan yg dicadangkn (dah mcm nk presentation pulak kn)

cadangan pertama ambk kt atas bukit br la nmpk awan biru cm gini k...suka sgt..
2nd pny cadangan ambk kt area BB...cun gak kn....
akhirnya...amir memutuskan kedua-dua cadangan ida tidak boleh diterima pakai sbb yg 1st tu kn nek bukit..letih kata nya...yg 2nd tu pulak lg2 la dia xnak sbb tmpt ramai sgt org, nmpk pulak kt kengkawan dia,maw jd bahan mengata setahun...kecewa terus bila dengar cmtu...baru nk xcited...
dh tu amir pun ckp senang2 dah ida nak kt atas bukit sgt kita g BUKIT TINGGI...aik...mcm mn pulak x bley ingt tmpat tu (-_-")...cantik okei tempat tu...so mood mula berubah...terasa sgt happy..thnx sayang coz layan perangai i yang mcm2 ni...hihihii

kalau buat cmni pun nmpak cm best jugak...santai jer...jgn gedik santai sudah...hihii


(dlm gmbr tu jugak la tuan pny gmbr)

tapi ida tetap nak kena ada belon yang colorful tu n yang terbaru tengok FB saupixahmad ternampak la pulak buih sabun yang besar2 tu...errmmm...mmg menarik kn.....I LIKEEEE.....

2 comments:

  1. wahh.. cantiknye kalau dapat ergambar pre wed camtu..btw, ambil award nanti ya.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik kn....hihihii....ni juz planning la, hope dpt la buat ala2 cmtu kn...n thnx 4 award.. ^_^

    ReplyDelete