Monday, November 29, 2010

AL-KISAH CINCIN RISIK KU

aiii...


entry kali ni nak bercerita ckit pasal cincin risik ida ni....


mulanya ida dah bagi taw kat amir..tak payah la nak beli cincin risik..tunggu tunang nanti bagi cincin tunang jer la....tapi amir pulak nak bagi jugak kan...(tapi dalam ati ok jer, dah orang nak bagi kan..hahaha)


dari ari isnin lagi amir dok tanya ida pakai cincin size ape....ida selama ni tak pernah nak ambik taw pun jari ida ni besar mana...disebabkan malas nak g kedai emas semata-mata nak tanya size cincin jer, ida pun try la cincin kawan ida..tengok-tengok padan pulak terus la tanya size pe cincin tu...baru la ida taw selama ni ida pakai sincin size 14...


yang best nye...amir tu ari khamis baru nak g cari cincin tapi g kedai emas,kedai pun dah tutup nampak sangat dah malam baru nak g cari...tu pun kak farah yang msg bagi taw..so ari jumaat la baru amir nak kalut g cari....cian bakal suami ku itu...(tp memang taw pun amir ni suka buat keje last minute)


time nak beli tu..amir boley call tanya betul ker cincin ida ni size 14 sebab dia cakap cam besar sampai bley pkai kat jari kelingking dia...nak cakap jari ida ni gemuk la tu...nak buat camne nasib la u dapat bakal isreti jari comel-comel..


lagi satu yang terharu sangat sebab amir g beli cincin tu sorang-sorang...so sweet sayang.....(tolong muntah jauh dari PC anda).....


ida suka sangat cincin yang amir pilih ni...cantikkkk...thnx sayang...muax*
  

No comments:

Post a Comment