Friday, November 19, 2010

RISIK????

sekarang ni tgh sibuk buat persiapan untuk bertunang...tapi tiba-tiba pulak amir cakap parents dia nak datang next week untuk merisik...APA???

ingat terus datang tunang jer....masalah ida sebenarnya...xtaw sangat adat merisik ni...nak sedia apa...nak buat camna...bila tanya mak dengan ayah diaorang cam biasa....cakap datang jer..xyah bawak pe pun juz nak kenal2 jer...bila tanya amir, amir pulak yang tanya balik kat ida...nak bawak apa la bagai2....sangat bertuah dapat BF macam tu...(-_-")


4 comments:

  1. Betul sayang. X yah bawa pape. Sbb nk kenal2 je. Klu laki tu nk hadiah cincin risik pun x pe tp klu x de pun x pe. Tu semua adat saje. Good luck k?

    ReplyDelete
  2. really??? kira i xyah buat pe2 la ni...thnx dear..i memang xtaw sangat pasal adat2 ni...

    ReplyDelete
  3. dulu saya risik xde wat pa2 pun cuma pakai lawa dan sopan dan sediakan makanan haha then dorg bincang tarikh nak tunang :D

    ReplyDelete
  4. ok...kira kena pakai lawa2 la nie...br ingt nak pakai t-shirt sebab kena tolong masak kat dapur kan...hihihihi...so i kena la cakap kat kakak2 ipar i yang i kena pakai lawa2 n xbley nak tolong dorg masak...hahahaha....(ayat nak mengelat jer kan)

    ReplyDelete