Monday, November 8, 2010

SAMPAI SUDAH.....TAPI.........

akhirnya sampai sudah baju tunang ku..tapi belum decide lagi la nak pkai baju tu or tak...cam tu pulak kan...macam pe ingat lagi..dah beli tapi xtaw nak pkai ker x..dah tu pulak kalau x pakai xtaw pulak nak pakai baju pe...ntah apa2 la kau ni....alahaii..(-_-")

actually utk majlis tunang ni nak buat ala-ala morrocan la...so terus nampak backgroung kaler gelap n baju kaler cerah...tapi x nak la kaler putih baju tu...sebab nikah dah nak putih, sanding pun nak putih...xkan tunang nak buat putih pulak...xnak la....

dah tu bila tengok cik puan ann punya wedding terus da ilham nak ambik baju kaler pe...ida ni bukan la nak buat sejibik cam cik puan ann kita ni...cik puan ann tersangat grand n awesome...ida punya majlis ni biasa2 jer la...hope cik puan ann tak der la pulak nak saman ida ni..sorry yank i xbanyak duit la nak bayar saman u... ^_*........

bila dah morrocan kan, nak pakai jubah la..tengok2 kat FB Butik Alnidah terpandang la jubah yang berkenan dihati...bukan sebab pe pun sebab kaler dia jer.....lps deal harga n bayar...arini sampai sudah jubah tersebut kepada tuan punya badan...(ida la tuan tu..lor..cam la org len xtaw..hampehh..)

sampai jer umah tadi petang terus try jubah tu....tapi yang sedih nya..jubah tersebut agak besar di badan tapi labuh jubah n labuh tangan sangat2 terletak elok2....disebabkan badan je besar terus rasa cam xjadi pulak nak buat baju untuk tunang...tapi bila MMS kat amir, dia cakap elok juz g kecikkan jer baju tu...ermmmm....ntah la...akan difikirkan kemudian......

*mood agak kaciwa.....

ni la sumber inspirasi ku...hehehe
from cik puan ann blog



4 comments:

  1. yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh dah boleh komen. dear, jangan kecewa k ada hikmahnya tu.. jom kita exchange link =) i folo u !

    ReplyDelete
  2. wahhh...siap testing lg tu...hehehehe....thnx 4 ur comment..actually i pun xsedar yg ssah nk comment kt blog i....thnx sgt dear.....

    tu la...hope bnd yg dirancang menjadi...thnx =D

    ReplyDelete