Sunday, November 21, 2010

DIY DOORGIFT

Morning....!!


seperti biasa hanya ida ja yang bekerja di ari ahad (sebab ida keje kat kedah)..memang xde mood sangat nak keje..bos pun xdatang pun arini...memang terbaek la bos ni.....so dari xtaw nak buat apa..ida pun mengooglekan diri sendiri untuk cari barang-barang untuk tunang nanti...


tiba-tiba terberhenti la kat blog cik meeya terus ternampak doorgift beliau time bertunang....memang ida ni tengah nak fikir jugak nak bagi ke tak doorgift untuk hari tunang nanti...tak kan la rombongan datang jauh-jauh x dapat ape kan....ida suka sangat idea brown paper bag yang dibuat cik meeya ni....sangat comel n yang pasti jimat.....


ni diantara brown paper bag yang ida rasa bley digunapakai...



sumber : blog cik meeya



1 comment: