Monday, November 15, 2010

IDEAS GUEST BOOK

guest book??? ermmm....perlu ker?? tapi bila difikirkan balik cam best n menarik la pulak kan...ye la nanti time kawen mungkin xsempat nak melayan semua kawan2 yang datang so bila dorg tulis dalam guest book tu dapat la kita baca ucapan kawan2 kita kan...mana la taw ex-boy dulu datang time tu la jugak nak luah perasaan...hahahaha...agak-agak la kan.....


lagi pun sekarang ni banyak jugak pengantin yang buat guest book ni....kat sini diantara guest book yang berkenan di hati.....


sangat suka yang nie

sambil sign bley gak tetamu layan pre-wedding kami kan..

 ni jenis gantung2 pulak..tapi nanti lepas kawen cm susah pulak nak simpan

ni yang paling suka..tangkap gambar tempek kat guest book tu tapi nak cari camera tu pulak sepasai...hhuurrmmmmm



2 comments:

  1. suke idea yg akhir tu! tp... mane nk cr kmera cnggitu lg ea?
    ++ kna ade org jage meja guessbook... tkut kamera lak ilang! huhu...

    ReplyDelete
  2. ida da jugak terbaca blog b2b sorg ni tp dah xingt sapa..dia beli kat area KL la jugak..bajet beli kamera n kertas tu hampir RM600..

    tp bagi ida yg bajet ciput ni xbrp nak mampu..so buat guest book yg biasa2 jer la...janji meriah kan....

    *memang kna org jaga meja tu..ilang kamera tu maw nangis tym honeymoon...huhuhu

    ReplyDelete