Monday, December 20, 2010

DETIK BERGELAR TUNANGAN AMIR

wahhh...tajuk nak gempak je kan....hehhe


alhamdulilah...ida dah bergelar tunangan kepada mohamed amir sadri pada 18 disember 2010....

rombongan lelaki sampai tepat kul 3 (maw xsharp2, dok homestay dekat jer dengan umah ida)....ida time tu dah ada dalam bilik dengan kawan-kawan ida..sangat berdebar-debar...kaki tangan dah start sejuk dah...siap bley dok praktis duduk pulak dalam bilik tu....hehehehe...tengah dok fikir macam-macam mak tam panggil suruh keluar bilik...terus rasa cam nak g toilet...sabar je la kan...


keluar x pandang tempat len dah..terus nek duduk atas pelamin dengan sehabis sopan...sangat sopan okay...hihihi...lepas duduk dengan begitu sopan future MIL pun datang nak menyarungkan cincin kat jari ida yang comel ni...dan peringatan kepada bakal nak bertunang sila letak foundation kat tangan sebab nak bagi tangan anda kelihatan begitu gebu....ida...lupa nak letakkk....wwaaaaaaaaaaaa


tapi moment yang agak touching bagi ida ialah time future MIL cium dahi ida...rasa sangat syahdu...huhu..n upacara menyuap manisan...ida decide suap madu...ida suka...hehehe...mak ida pulak suap madu..pastu sessi bergambar dengan keluarga amir, amir pun ada sama jugak....sangat bahagia....thnx semua yang datang ke majlis ida... =D


 nampak kan kasih sayang tu...huhuhu
 my parents n my finance...love u all...muax*
 bersama keluarga baru...terasa sangat dialukan kehadiran ida dalam keluarga ni...  =D
ni pulak kawan2 yang datang..siap bawak hadiah lagi...thnx semua2....
(k.not,ayu,dayah n ammie)


 masing-masing berdarah manis =D

so now dah bley buat pencarian untuk fasa seterusnya...banyak benda yang memberi ida pengajaran...tapi ida tetap redha pe yang dah berlaku....ida sangat bersyukur.....alhamdulilah.......... 

*bnyak lagi gambar kat eman...dah xsabar nak tggu dari dia ni....

No comments:

Post a Comment