Thursday, December 30, 2010

WEDDING RUBBER STAMP

morning...

arini semangat ckit nak update blog sebab semalam malaysia menang bola...aik...bley pulak kan...xpe semangat tu yang kita maw tu..hehehehe

pagi ni buka je blog ternampak la cik meeya menceritakan perihal wedding rubber stamp beliau itu...wahhh...sangat suka...kenapa la ida ni tak pernah terfikir nak buat camtu....benda yang sangat mudah dan yang penting murah....terus rasa cam nak jugak buat...dengki okay...heheheh...thnx dear sebab sudi berkongsi dengan b2b macam ida yang x reti pe...huhuhu...blog cik masmona pun ada jugak citer pasal rubber stamp ni...

bley la lepas ni ida design wedding rubber stamp ida...sangat seronok...... heeeheee

ni yang cik meeya punya rubber stamp..suka sangat....

comel kan???
 source

* buat dulu nak tempek kat mana fikir kemudian...bley....??heheheee

3 comments:

  1. boley jer...wah besh besh... sangat la creative....;)

    ReplyDelete
  2. hihi..buat jgn tak buat, tapi better ida pk dulu nak guna di mana then baru design..;)

    ReplyDelete
  3. kak farah: kan...???suka...nk jugak....

    meeya: ala....kn fikir dulu ker??sbb dah suka sgt smp xsempat dah nk fikir...ok2...kn start fikir ni....heeeee..btw thnx dear 4 sharing dat idea...muax*

    ReplyDelete