Saturday, January 1, 2011

HAPPY NEW YEAR...!!!!

pejam celik..pejam celik...dah abes dah pun tahun 2010...rasa cam sekejap jer masa berlalu kan...

alhamdulilah...untuk tahun 2010 ida dah selamat menjadi tunangan amir n insyallah tahun 2011 bertukar la pulak title ida dan yang pasti makin sibuk la nak buat persiapan untuk majlis ida....fuhhh...sangat nervous...
sekarang ni tengah taip entry sambil tengok countdown kat tv....tiba-tiba pulak rasa cam mengimbau masa dulo-dulo...ida ingat lagi..time celebrate new year pada 2009 ida dengan amir celebrate sama-sama n esok nya kami declare sebagai pasangan bercinta..ewahhhh....terasa macam baru sangat kami ni kenal...rupa-rupa dah 2 tahun dah n memang ada pahit dan manis nya...tapi alhamdulilah dapat kami harungi nya dengan tabah...thnx sayang sebab banyak bersabar dengan i ni yang macam-macam....

bercerita tentang azam..ida ni jarang nak berazam sangat juz follow da flow...but for next year ida lebih tertumpu dengan perjalanan menuju ke alam perkahwinan n ida juz nak jadi isteri yang terbaik untuk suami ida....MOHAMED AMIR SADRI...insyallah.......


2 comments:

  1. alamak...tacing cungguh la acik ida... terharu i...hu hu hu.... :) gurau...;)

    ReplyDelete
  2. eh...bergurau pulak....hehehe

    ReplyDelete