Monday, January 3, 2011

PRESETING..MY OP........

Yessss....Finally, i already got my OP for my solemnization n my reception....nak omputih jer kan pagi-pagi ni....harap semua bersabar dan bertenang...wahh..suspen-suspen...hahahaha......datang la pulak angin xberapa nak center...(ingat orang da masa ker nak layan angin kau tu cik ida oii)

tapi nak citer jugak al kisah pencarian OP ida ni...sebelum ni ida sangat la berminat dengan hasil kerja pasangan suami isteri ni...serius memang cantik dan menarik..tapi bila mintak quotation..alahaiii...harga pun begitu cantik la...n bila bincang dengan amir rasa cam x termampu la pulak...sebab banyak lagi nak guna kan duit tu...so xdapat la nak meneruskan niat nak hire dorang...

ida pun teruskan la pencari OP ida ni, lagi satu citer pasal pencarian OP ida..ada la sorang photographer..ida mintak la quotation dengan nada begitu lembah lembut tapi bley dia jawab dengan nada begitu kerek..adoyaiii...rasa menesuk ke kalbu terus....terus cakap...xpe la...kalau da rezeki kita, kita ambik la awak k...tapi memang x la...nak cari job buat la nak cam nak cari job kan....taw la ko tu top photographer kat penang ni tapi tolong la cakap elok2...terus tawar ati nak ambik dia...

ida ni memang la ada jugak kawan-kawan yang ambik job untuk wedding jugak tapi ida ni xsampai ati la pulak nak tengok dorang bekerja di hari persandingan ku...orang len tengah makan tapi kawan sendiri dok ambik gambar..memang x sampai ati....pelik kan ida ni..hehehe

lepas cari punya cari...finally ida dengan amir decide ambik arry..1st time call..beliau sangat la peramah n bagi kerjasama yang sangat-sangat bagus....ida sangat suka cara arry jawap semua benda yang ida tanya dengan teliti n penuh mesra..ida ni kalau orang senang dengan ida, ida pun akan senang dengan orang tu...kak ina(kak ipar) pun pernah bagi taw yang kawan dia pernah hire arry, beliau sangat la happy go lucky n easy going....harga pun amat berpatutan...

ida dah pun bayar deposit...so hope arry dapat memenuhi 3 kateria yang ida nak....nampak tinggi, nampak cantik n nampak kurus...bleyy??hahahahaha....
suka sangat gambar camni...from arry







3 comments:

  1. 3 kriteria tu penting sangat okay... akak pun nak cenggitu gaks...heeee... :)

    ReplyDelete
  2. semua tu amat penting n amat la dititik beratkan...mesti kena la cenggitu...wajib okies.. =D

    ReplyDelete