Monday, January 3, 2011

BILIK PENGANTIN

sebelum ni master room kat umah ida tu memang dah jadi bilik pengantin time abg long n abg ngah kawen tapi kali ni ida nak buat kat bilik ida jugak...walaupun xmaster sangat la bilik ida tu...(very da mengada-gada kan)...bilik ida dah cat baru dah pun...setelah menempuh 1 pengalaman yang agak mengerikan...nak taw sila baca entry nie

mak ayah ida pun okay jer so pe lagi...pucuk dicita ulam mendatang......mula nya xder la sampai nak beli set bilik tidur tu...disebabkan mak pun cakap katil bilik mak dah lama dah so dia nak ambik la katil bilik ida yang memang cantik n kukuh lagi itu....maw xmaw kena la beli katil baru n alang-alang beli katil baru terus ayah nak beli set bilik tidur terus...lagi la macam rezeki datang bergolek-golek...hehehehe....tu pun ayah bley plak sorg2 g survey set bilik tidur...sooo sweettttt...


ari sabtu lepas...ayah terus jer ajak g beli...dia dah berkenan dah dengan set bilik tidur tu tapi sajer nak tanya ida.....ida ni kalau bley nak biasa-biasa jer...bukan pe lepas ni ida mayb akan ikut amir stay kat klang..so xder la nak dok sangat bilik tu....kalau nak beli yang bagus-bagus pun pe salah nya kan..hehehehe(gelak ada makna ni).....taste ida dengan taste ayah memang banyak persamaan, anak bapak la kata kan.... so bila tengok yang ayah suka, ida pun terus cam suka....benda free mesti la suka kan...muahahahahaha


pemandangan kedai perabot dekat umah ida je pun...
sempat lagi tu kan...tp bukan yg itu nye perabot bilik ida...no..no...no...

ari ahad terus proses bilik ida tu, juz tinggal katil n almari jer....2 3 ari ni kena la tidur bawah jer la...insyallah ari rabu sampai la set bilik tidur ida yang baru itu......hihihihi...thnx ayah....buat susah-susah jer....hehehe..(sambil buat muka budak baik)....^_^

lepas ni xder la mr patrick, mr bobo n mr star ida tu....sorry....nnt i already hav mr hubby...hehe..gedix *slap
karpet geli2 mesti letak jugak okay....hehehe

3 comments:

  1. cantiknya karpet geli geli tu hehehe =)

    ReplyDelete
  2. uhuks uhuks... per lagi pucuk dicita ulam mendatang... untunglah ayah belikan...hu hu hu...kak ni kena la beli sendiri... nak wat cam ner kan...

    ReplyDelete
  3. ira: melekat sudah nama karpet geli-geli...hehehehe..

    kak farah: ala..akak bnyk duit hrus la beli sndiri..adik mu ini kekurangan ckit so kena la cari sponsor...huhuhu

    ReplyDelete