Monday, January 31, 2011

LAST DAY @ KULIM

arini 31/1/2011 kontrak ida dah abes kat JKR KULIM/BANDAR BAHARU....kira arini last day ida la keja kat situ...ida start keja kat situ 21/12/2009..ada la dalam setahun kan...tapi arini rasa macam sekejap jer ida keja kat situ...sedey la jugak nak tinggal kan opismate yang sporting n banyak ajar ida..thnx sangat semua.....

tapi dari sedey tu ida cam rasa happy banyak lagi dari sedey...hahahah...boley???
ala...bukan ida xsuka keja kat situ..ida suka sangat keja kat situ tapi nak buat camner kan kontrak dah abes lagi pun disebabkan keja ida berkait rapat dengan orang tertentu yang ida rasa menyakitkan ati so ada baik nya kontrak ida abes awal dari tempoh sepatutnya...xder la bertimbun dosa ida kan...hehehe

tapi yang best nya...lepas ni ida dah boleh focus sepenuhnya kat wedding preps....sangat xcited.....keja??? ermmm...lepas kahwin ida akan ikut amir stay kat klang so lepas tu kot nak cari keja len...insyallah...kalau ada rezeki ida nanti kan....

Buat semua warga JKR KULIM/BANDAR BAHARU...kamu semua akan tetap ida kenang...take care ok..nanti ada masa ida g jalan-jalan kat sana....Rindu kamu semua....  =D


* boley la bangun lambat besok...hehehehe....opssssss....kantoi sudah....

6 comments:

  1. elok la camtu...i lps kawen nnti maybe sorg duk kemaman, sorang duk KL...hukhukhuk :(

    ReplyDelete
  2. ikut kan i boley jer sambung kontrak smp hujung tahun ni..tapi disebabkan 2 bulan jer lagi nak kawen so i decide xnk sambung sbb nanti jauh la pulak kan....tp kalau i permanent myb masing-masing pun jauh gak..

    u sabar erk...ada rezeki u lepas ni boley la duduk sekali dgn hubby u...insyallah =D

    ReplyDelete
  3. ramai jugak org kulim erkk....knp xpernah jumpa pun kat kulim...hehehhehe....

    ReplyDelete