Tuesday, January 25, 2011

PAPER LANTERN

dulu ida xder la berminat sangat dengan paper lantern ni....bila tengok kat kedai pun xrasa nak beli sebab cam fikir xtaw nak buat pe n cam semak jer kan....tapi disaat memwalking blog kitakesitu tiba-tiba terpandang la deco yang mengunakan paper lantern...waaahhhhhh...(sambil tersenyum dalam mode slow motion)....comel nye......jatuh ati terus..oOOoOO..selama ni xheran pun dengan benda alah ni kan....nak...nak....


antara yang menarik perhatian n bakal menjadi inpirasi untuk deco guestbook table ida....menarik



sumber: google

jom kita ke petaling street khabar nye murah-murah kat sana...jommmm

4 comments:

  1. jum serangg..better gi after raya cine kott..
    takot harga mahal skang..since nk CNY kan

    ReplyDelete
  2. sume pun minat ye...jom2 serang china town..hehe.eh bkn ms cny lg murah ke?kotla diorg buat sale.=)

    ReplyDelete
  3. yup.betul 2..
    tggu CNY fever da cool down br kite pegi serang jln panggung 2..
    hehe =)

    ReplyDelete
  4. ElyaElmo: planning mmg lepas CNY...hope murah la nanti...

    kitakesitu: thnx dear...ur pny entry psl paper lantern ni yg bt ida jatuh cinta ni...u la pembawa virus..hehehehe...CNY ni i kat penang lg tggu lps CNY kot i pergi sana.... =D

    mizz Amalina: ok2...kita serang lps CNY k...

    ReplyDelete