Tuesday, January 11, 2011

2 HARI BAGAIKAN.........

itu la...macam orang cakap kalau buat benda yang kita suka mesti rasa cam singkat jer masa tu...tapi kalau benda yang bosan memang rasa cam bertahun la pulak kan....ida ni dah lalui masa 2 hari yang ida rasa macam lama gila tapi rasa cam xcukup jer...aik.....pelikkkkkkkk


alkisahnya berlaku pada weekend yang lepas...bila weekend mesti semua dah taw dah kan....nak citer ni...hhehe....ida p KURSUS KAHWIN....besh...besh sebab terus rasa dah bley kawen...gedix gila....ida pergi dengan tunang tersayang la...thnx sayang sanggup jugak datang jauh-jauh temankan i g kursus kawen sama-sama...love u.... (sila muntah jauh dari PC anda ok)....tarikh kitaorang g kursus kahwin...8/1/2011 n  9/1/2011 kat hasani, kulim...


tapi x berapa nak best nye sebab 2 ari dok mendengar jer la segala macam berkaitan alam perkhawinan ni....memang la bagus sangat buat kursus-kursus macam ni, dari kita xtaw...kita bley taw..tapi yang x best tu sebab kaedah pengajaran tu yang agak membosankan...tapi normal la kan kadang-kadang best, kadang bosan...lagi pun benda dah wajib kan...nak x nak kena la jugak..so shut up..!!!! opppsss...xley...nak citer jugak......


1st day suruh g daftar kul 8, ida dengan amir pun sampai lewat sikit dalam kul 8.15...kelas start pukul 9.30...gila punya la berangin..dah la ramai pulak tu yang datang kursus ni...sabar jer la....selamat la ustaz yang datang mengajar tu kelakar cam hampeh....xder la rasa cam bosan sangat...permulaan kebosanan start lepas break lunch...dah la perot kenyang , ustaz yang mengajar tu, bley pulak dok membaca semua yang da kat slide show tu..alalalalala....mata ni berat jer.....kul 6 jugak la baru kelas abes untuk hari yang pertama....


hari yang kedua...macam kesinambungan kelas yang semalam tu...adoi.....ngantok tahap gaban ni...tapi disebabkan demi memperjuangkan untuk mendapatkan sijil kahwin tu...aku gagahi jugak(wahhh..ayat begitu puitis sekali)...sampai jer kul 5 terus rasa cam hepi sangat....alhamdulilah...selesai dah 1 perkara.......sijil mayb ari khamis siap..


malam tu amir dah kena balik klang sebab esok dah keja...ala...rasa cam sekejap la pulak dia datang sini.....dah kena balik...waaaaaaa..  :'( dah xsabar dah nak tunggu end of dis month sebab nak g shopping barang hantaran pulak....xsabaqqqqqq....
siap dapat kupon lagi tu...
nampak sangat ketekunan beliau ni..tahniah....  =D

4 comments:

  1. giliranku 22 & 23 hb.... hu hu hu.... tahniah kerana dah selamat menjalani kebosanan itu... hu hu hu....

    ReplyDelete
  2. tabah la untuk meghadapi saat kebosanan tersebut...chaiyok...chaiyok....

    ReplyDelete