Thursday, January 27, 2011

WHO WILL BE MY BRIDESMAID??

orang lain kalau bab pengapit ni cam senang jer...yang ida ni pulak sampai saat dan ketika ini still xtaw lagi sapa yang nak jadi pengapit ida ni....nak buat camner adik beradik semua laki-laki, sepupu pulak sorang tu jer la pompuan tapi dia mesti xnak sebab next week dia pulak nek pelamin takot hilang seri pulak kan....dah keluarga memang xbanyak baka pompuan kan so kena la pulak fikir kan orang len....


kalau ikut kan ida...ida nak sangat ada pengapit yang ramai..semua terdiri dari kawan-kawan baik ida tapi tu lan kan bila dah minta kawan jadi pengapit mesti kena sponsorkan kain sekali..ida ni dah la bajet ciput so macam x kesampaian la pulak nak mintak pengapit ramai-ramai...kalau sorang pengapit boley la sebab ida dah mintak abg zam sediakan kira masuk sekali dalam pakej la...ida ambik baju pengapit sepasang...so xyah fikir pasal baju pengapit dah..juz tunggu orang nak pakai jer ni...
credit to puan huda...suka sangat pengapit pakai kaftan

meriah kan... =D    sumber: mr google
yang ayah boley la pulak dia yang jadi pengkritik tetap...ida sebut sorang-sorang nama semua dia x berkenan...taste tinggi betul la ayah ni...abih xkan xder pengapit pulak.....cheq segan la sorang-sorang...hukhuk


tapi yang pasti ida nak pengapit ida tu selalu da dekat dengan ida...kira senang la nak mintak tolong pe2 nanti..lagi pun ida ni agak pemalu orangnya....(iye la...tolong la percaya okay...huhuhu...) so bila ada orang kat sebelah ida xde la rasa cam segan kan....eh..lagi satu bley la tolong tengokkan kain ida yang panjang tu kan...tolong ee wahai bakal pengapit ku..


pencarian pengapit akan diteruskan....kena buat auditions ni...amboi ko ida auditions bagai..ingat rancangan mentor ker...heheeh....  =D

No comments:

Post a Comment