Tuesday, January 18, 2011

FAVOR BOX

memikirkan pasal paper bag nak bagi yang macam mana....sebelum ni ida ada jugak survey paper bag tapi semua nya cam dah biasa jer...xde yang menarik..tapi bila ida tengok noodle box, ikat riben pun nampak cantik..wahhhh...suka.....comel sangat.....ida nak jugakkkkkk...wink*wink*

cik syafa pernah buat entry pasal kilang kotak ni....dekat jer kilang tu dengan umah ida...ida pun pe lagi terus menerjah kilang tersebut ditemani adik ida..almaklum la PJJ ni kebanyakkan semua kena uruskan sendiri...jumpa dengan miss rachel...dia sangat la helpful (betul cakap cik syafa) tanya la pe pun semua dia jawab siap keluar masuk lagi opis dia untuk ambik semua senarai harga la, ambik contoh gambar la...macam-macam lagi la..nasib la dapat customer yang banyak tanya ni kan..heehehe...bak kata senang la berurusan dengan dia....

ida dapat tengok macam-macam jenis kotak ada kat kilang ni..dari kecik sampai la sebesar-besar alam...siap bentuk umah pun ada...tapi xsempat pulak nak ambik gambar umah tu...hehehe

ida juz ambik noodle box jer....kena beli secara borong, minimum 300 box...so ida pun ambik 1200 untuk bagi tetamu yang datang kenduri ida nanti.....kotak dia pun memang amat berkualiti n yang penting mesra alam..hehehehe....boley lepas ni jadi duta alam sekitar..... =D

macam2 bentuk kotak ada ni....
kotak n kotak lagi   =D
ni la kotak ida...cheq suka.......hehehehhee
lepas ni proses nak mendeco-deco kotak ida tu...dah nampak dah nak deco macam mana..xcited ni.....heee~~~

credit to gadis jumaat..cantik sangat.......sukaaaa
bley jer beli terus kat FB CEMILAN STATION, siap dah ikat riben dah


 * terus dalam otak memikirkan design untuk TQ tag pulak.....huhuhu

9 comments:

  1. seyes... kotak tu mmg cantik! hihi!

    ReplyDelete
  2. yang ribbon tu cantek! sbb pink die terang. hehe

    ReplyDelete
  3. an: cantik kan....

    miss Z: menyerahkan warna dia...sesuai dgn kaler tema i =D

    ReplyDelete
  4. dear.... kita pun nak pegi sana bulan 5 ni nak borong 2000box...nanti boleh teman tak?buta2 je nak pi sana...semata-mata box tu...hehe

    ReplyDelete
  5. boley jer...datang la...benda murah kan, mst la sanggup....memang berbaloi-baloi....hhehehe

    ReplyDelete
  6. ok...tp kita memang rmai kaum kerabat kat penang...nak rumah depa sat sari, then balik KL.nanti kita jumpa k kat sana...=)

    ReplyDelete
  7. salam.. boleh tau harga noodle box utk 1000pcs

    ReplyDelete
  8. salam...boleh share skit kat mana ya lokasi kilang kotak tu...tqvm

    ReplyDelete