Monday, January 17, 2011

YE KE...SEDIH NYE.....

tiba-tiba ayah bley pulak tanya nak pakai duit tak?? buat beli baju....ah???pelikkkkk....kenapa pulak tanya soalan macam tu...xkan la ayah xtaw anak dia ni bukan men banyak baju kat dalam almari tu sampai nak sumbat pun dah x muat dah....

ida pun tanya la...kenapa pulak nak kena beli baju....terus ayah cakap...ye la..nanti dah kahwin nanti duduk umah mertua kena la pakai sopan-sopan sikit, kena la ada baju nak g jalan-jalan umah saudara mara kat sana...bila ayah cakap cam tu jer... terus rasa cam sebak jer...macam dah xlama jer nak dok dengan ayah...sedih nye rasa.....

walau pun ida ni xrapat sangat dengan ayah tapi bila dah dekat-dekat nak kahwin ni ayah macam-macam dia ambik taw...makan pun ajak makan sekali....nak beli barang pun mesti nak pergi sama-sama...selalu tanya ada ker benda xcukup lagi...memang terasa sangat yang dia ambik berat pasal hal-hal kahwin ida ni....terharu nye......thnx ayah...ida sayang sangat kat ayah.... :'((

4 comments:

  1. orang lelaki selalunya tak pandai nak tunjuk yang dia sayang... especially ayah... jadi... bila kita nak kahwin mestilah dia terasa cam waktu untuk dia spend dengan kita singkat jer...lebih lebih lagi kalau kita jer satu-satunya anak perempuan dia... of course ayah nak berikan yang terbaik before dia lepaskan tanggungjawab yang dia pikul selama ni untuk jaga kita pada orang lain atau lelaki lain... hu hu hu... tu baru sikit raser... besok biler nikah lagi sebak .... hu hu hu...ari tu ang tunang pun da bergenang ayaq mata...

    ReplyDelete
  2. ohh...sedih nye....itu la...takot banjir jer nanti...akak tolong bawak tisu bnyk2 erkk nnt...huhuhu

    ReplyDelete
  3. oloh oloh...syahdunya..betulla ayah tak tunjukkan dia syg kita secara terang terangan...=)
    betul cakap farah, masa tunang pun dah sebak, pas nikah camna la ye.hehe lain perasaannya...

    ReplyDelete
  4. wwaaaaaaaawwwwwwwwwwaa....sedihhhhhhh...wajib sedih punya la....macam mana ni....nnt kena make sure my makeup waterproof la ni...hhuhuhu

    ReplyDelete