Saturday, January 29, 2011

JOM KENAL-KENAL

ida dah kena tagged oleh kitakesitu , nak kenal ida erk...
ok..jom kenal-kenal dengan insan yang xseberapa ni...   

1. Apakah status anda

sudah menjadi tunangan orang n dah xlama nak jadi isteri orang ni  =D

2. Ceritakan tentang diri anda

sorang yang happy go luck n memang xcited sangat pasal hal-hal kawen ni...impikan perkahwinan yang meriah dengan bajet yang sederhana..hingga sanggup DIY sendiri..biar teruk cikit dari keluar duit banyak kan...agak kedekut btul..biar..janji jimatttttttt..

3. Ceritakan tentang blog anda

blog ida buat masa ni just cerita persiapan perkahwinan ida n benda-benda yang ida nak berkongsi idea yang ida rasa cam comel...hihhi..

4. Apakah pendapat anda tentang dunia blog

sebelum taw pasal dunia blog ni memang rasa cam biasa jer tapi bila dah terjebak..walaweeiii....memang best sangat...dapat pulak jumpa blog b2b len kan...seronok la...lagi pun ramai blogger len yang xkedekut ilmu..thnx semua....

5. Nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog

wahai kawan-kawan sekalian...mari la membuat blog sebab benda best kan...xrugi pun sebab banyak benda yang kita boleh belajar n kita boleh taw benda yang kita xtaw....ida pun dok belajar lagi ni...sama-sama kita memajukan dunia blog ni...eh..dah macam pilihanraya la pulak..opsss..terlebey sudah..

6. Nyatakan keunikan blog anda

blog ida x unik sangat pun...just comel jer...wink* wink*

7. Sampai bila nak menulis blog & impian anda dalam dunia blog

insyallah...selagi ada kemampuan....selagi tu ida akan menulis blog ni...maybe lepas kahwin akan citer pasal baby pulak kan...cewahhh....pantassss...hehehe

8. Tag 5 orang yang anda nak kenal


ikutkan ramai ni nak kenal tapi dah mintak 5 jer kan...so salam perkenalan semua.. =D
kak farah
cik nadua
cik erin 
cik nieza 
cik nora 

3 comments:

  1. yessss....i did it..i did it...hehehehe..thnx =D

    ReplyDelete
  2. tvm my cute little sista'... muacks...xoxoxo...

    ReplyDelete