Tuesday, January 25, 2011

API YANG CUTE

tajuk entry maw gempak jer kan....bukan pe sangat pun nak citer pasal lilin jer pun..hehehe


dalam bilik pengantin wajib ada lilin wangi-wangi kan...mesti la kena ada kasi bersemangat cikit kan...wahhh..gitu....choiiii....jangan nak mengatal sangat na....bawak bertenang.....ok...ok...kita masuk ke topic sebenar...

entry kali ni juz nak share bekas-bekas lilin yang comel n rasa boley jer kot nak DIY sendiri...sebab simple sangat...boley jugak dijadikan centerpieces kalau nak...so jom layan.....




ni comel pakai doily paper...

kebanyyakan gambar kat atas ni hasil pencarian kat google...

*penggunaan gelas teramat la mudah kan...ambik dari catering sudah..hehehehe..jimattttttt

ni yang paling ida suka......
 comel......credit to puan aty

No comments:

Post a Comment