Thursday, January 6, 2011

AWAK X PERLU KAN SAYA

sambungan dari tajuk entry di atas :

wajah awak dah cantik berseri......cepat teka iklan apa kah itu.....hehehehehe....ahhh...pandai pun...tu la iklan INNDERSHINE PATI PRUNE, yang camelia jadi model dia tu...tapi dia memang sedia-sedia cantik pun....

ida nak citer sikit pasal innershine ni...ida dah ambik innershine ni dekat sebulan dah la n ida dapat rasa yang innershine ni memang bagus untuk ida yang susah cikit nak g toilet..kadang-kadang sampai 2 ari x masuk toilet...huhuhu..terok kan.....innershine ni ida ambik malam sebelum tidur n esok pagi mesti g toilet....hehehe..suka la plak kan...n yang penting sangat maybe berat ida still maintain sebab ari2 g toilet kot....

lagi satu ramai jugak yang tegur nampak ida ni makin berseri-seri pulak....mungkin seri tunangan orang kot kan...perasan la ida ni kan...biasa la kalau bukan diri sendiri yang puji sapa lagi nak puji kan...ahakzzz

tapi botol innershine ni ida xbuang teros sebab lepas ida baca entry puan xora kita ni terus rasa nak buat jer kan..dari buang terus botol better buat pe2 kan...xder la rasa cam membazir sangat...dan yang pasti innershine ni agak mahal la jugak tapi kalau dah dapat banyak kebaikan, mahal ckit pun xpe la.....dari sebelum ni banyak duit ida abiskan untuk makan fast food tu, lebih baik ida beli innershine ni....betul x..???



3 comments:

  1. amboi dah macam kak dah ... makan innershine...heee....

    ReplyDelete
  2. mst la..nak cantik berseri di hari perkahwinan ku nanti....ewaahhhh...hehehe

    ReplyDelete