Wednesday, January 5, 2011

CORSAGE

idea ni dah lama dah ida rasa nak buat....ida nak buat corsage untuk adik-beradik n saudara mara ida ......tapi yang datang menolong jer erkkk....lalalalala....


ida ni xder la tangan seni sangat pun..tapi nak jugak kan DIY sendiri...so ida pun men'google' la untuk mencari pinned-on corsage n boutonniere yang ida suka...







nampak x semua ida pilih yang da sekuntum bunga jer...sebab adik ida dah pesan kalau letak banyak-banyak kuntum dia xnak pakai..nanti ilang kejantanan dia, dah tu kena paksa pakai baju kaler pink pulak kan...nasib la kau dapat kakak yang swet macam ni kan...hehehehe...lagi pun yang sekuntum ni senang...jimat pulak tu... ^_^


p/s: akan ku usaha kan..tapi tertakluk pada tahap kerajinan..hehehhee

8 comments:

  1. nak satu? bley x? x kire gak...walaupun datang dari sebelah john.... nak jugak nak jugak... untuk kakakmu ini takkan takder yang spesel... heee... :)

    ReplyDelete
  2. ala....xckup la...ida buat ckup2 jer untuk adik-beradik n saudara mara ida..tengok la kalau ada yg xmai, ida bg la kat kak k....muaahahahahaha...kejam x...kejam x.....???

    ReplyDelete
  3. x pa la...nak buat lagu mana kan... hu hu hu... :(..... orang tak sudi bagi.... senyap jer la... heeee.... :p

    ReplyDelete
  4. alalalalaa....majok la pulak....bukan xmo bagi, ida buat xla cantik sangat...kalau akak buat mesti lagi cantik....segan la cheq....

    ReplyDelete
  5. aikkk... tukaq cakap pulak... ala... sapa cakap tak cantik...adik kak ni kan memang cantik.... :p

    ReplyDelete
  6. adik mu ini memang cantik pun....xhingat puji diri sendiri....hahahaha....kita memang cantik pun kan...kannnn

    ReplyDelete
  7. td gi amek corsages utk event sok..will share wif u nanti..rajin la ida nak buat sendiri..
    kalau beli fresh flowers by bundle pon cam jimat utk wat corsage ni...sbb nak guna 1 kuntum je kan...

    ReplyDelete
  8. rajin la sangat kan...lg pun bajet ciput jer so maw ke xmaw kena la jugak kan buat sendiri...jimat disitu...hehehe...fresh flower...wahhh...sgt suka idea tu...thnx dear...nnt share taw u pny corsages nak tgk jugak...very da busybody kan i ni..hehehhe

    ReplyDelete