Friday, January 7, 2011

WELCOME STAND

sekarang ni dah jadi cam trend pulak kalau pergi kenduri mesti dah ramai dah buat welcome note stand ni....nampak cantik jer bila ada letak kat depan-depan khemah tu kan...ida ni pun terjatuh cinta jugak la dengan welcome note ni...macam menandakan kedatangan tetamu amat lah di alukan oleh pengantin...tapi mak ayah wajib ada kat depan tu jugak...salam mesti salam kaut punya..hahahaha

diantara welcome note yang bertahta di hati......

kena sangat dengan tema ida nanti...bley digunapakai ni...kebetulan pulak member ayah ada buka kedai papan so bley la mintak tolong dia buatkan....untonggg leerrrr...hehehe     (ambik dari gambar fb eman )

ni pulak dari guna painting stand n letak gambar canvas cam kat the perfect canvas... n letak pulak gambar pre wedding kami kan...peehhhh....cun abess...ahhakzz
guna black board n kapur kaler-kaler..terus jadi cantik...tapi tulisan ida ni buruk la pulak....huhu


ni pun cun jugak kan....bley gantung gambar pre-wedding kami...nak jugak letak...hikhik

2 comments:

  1. kat ikea ada jual welcome stand siap dgn kapur color2...=)
    tengah pikir ni, bila lah dapat rembat

    ReplyDelete
  2. ni yg nak kena terjah ikea ni..jom beramai2 ke ikea...hehehe

    ReplyDelete