Wednesday, February 2, 2011

WEDDING SONG

bila sebut ja pasal kawen..harus la lagu pun pasal cinta-cinta ja kan...so buat masa sekarang ida tengah mengumpul lagu-lagu yang sesuai untuk majlis ida nanti....

ida bukan x percaya kat DJ ida time kenduri tu nanti tapi disebabkan DJ tu memang kawan ayah n ayah kata jimat sikit kalau panggil dia sebab dah siap dengan PA system...DJ tu okay la...dulu pernah ayah ambik dia untuk kenduri abang ida.....tapi banyak sangat pulak koleksi lagu 80-an dia tu...ida bukan xsuka lagu 80-an tapi agak macam selalu sangat orang buat n konsep majlis ida ni ala-ala english style cikit kan..so harus la lagu pun english jugak..bajet mat salleh la pulak kan...hehehehe....ida nak suasana jadi sangat romantik n tenang jer..

bagi ida...ida lebih suka DJ yang x berapa nak banyak sangat cakap sampai merapu yang bukan-bukan n ida suka yang lebih banyak main kan lagu-lagu yang x sakit kan telinga....so sebagai langkah berjaga-jaga ida akan sediakan lagu yang ida sendiri suka...ye la..majlis ida kot...xkan ida nak dengar lagu yang ida x suka pulak kan.......

sekarang sambil cari lagu yang bersesuaian sambil-sambil jugak dengar lagu cintan ni...wahhh...terasa cam nak kawen pulak...tengah-tengah malam pulak kan...wahhh...so romantic.....

kalau sapa-sapa ada lagu yang sesuai share-share sama dengan ida k...thnx...muax*



*tengah dengar lagu "i will always love you"....feeling abes ni.... (-_-)

7 comments:

  1. for you i will (the wedding song) - monica

    ReplyDelete
  2. kita ada lebih dari 50 lagu...aritu ada publish kat blog selama setahun tapi sekarang dah simpan dalam draft atas sebab2 tertentu...
    kalau nak kita email kat ida..
    nanti bagitau ek

    ReplyDelete
  3. thnx kakak ku sayang....nak kena cari ni.... =D

    ReplyDelete
  4. syima: nak sangat...boley x email kat ida..ida amat memerlukan nya sekarang...hehehhe

    ida_libragirl@yahoo.com

    thnx dear =D

    ReplyDelete
  5. syima: sebab2 tertentu tu memang understandable...kadang kadang kiter memang tak ley reveal sangat kan?

    ReplyDelete
  6. betul...
    reveal awal2 nnt ramai lak copycat.hehe..
    neway goodluck in preparing ur wedding song.. =)

    ReplyDelete
  7. hehe..
    saya tak kisah kalau orang lain amik... tapi saya kesah kalau orang yang saya benci amik... benci means.. ada sangkut paut dlm hidup saya lah...

    ok ida...kita email
    sesapa nak blh email kat saya syimasyaz83@yahoo.com

    ReplyDelete