Monday, February 14, 2011

HAPPY VALENTINE DAY..!!


memang kita bagi orang islam tidak digalakkan menyambut valentine day...tapi ke'happy'an ida yang sebenarnya adalah....ari ni my pre-wedding photoshoot.....waaahhhhh...sangat excited + nervous....cewah...buat macam x pernah posing kan..hehe

sekarang ni masih menunggu kehadiran EN AMIR dari Klang...hope beliau selamat sampai....cik tunang ini sangat berdebar-debar menanti kehadiran mu....asyik tengok jam jer ni..sampai jam tu pun dah nek meluat tengok ida...uuhhhh....

so hope cuaca ari ni elok n dapat la EN ARRY  men'capture' gambar pasangan bahagia ini dengan begitu cantik sekali...hihihihihi....wish me luck k...muaxxx***

5 comments:

  1. wah beshnya...pakai cantek cantek dan senyuuum.hehe.good luck dear =)

    ReplyDelete
  2. thnx dear...takot nanti xreti nak senyum jer ni...hihihihi

    ReplyDelete
  3. deare..bukan "tidak digalakkan".. ianya HARAM....:)

    btw, enjoy your pre-wedding photoshoot..:)

    ReplyDelete
  4. BESTNYEEEEE...TAK SBR NK TGK UR PRE-WED PUNYE PIC NNTI :p

    ReplyDelete
  5. ala...cam tak besa lak jadi model... kan ke tu keje part time kite? lols...

    ReplyDelete