Wednesday, February 16, 2011

AKU DI CULIK....!!!

tulun.....tulun......tulunnnnnnnnnnnnnnnnnn


nampak real x macam kena culik....hehehehe...act bukan diculik sangat pun juz saja gedik nak ikot..hahahaha..


tapi sebelum nak citer pasal kes culik mengedik ni...nak bagi taw...yang ida happy sangat lepas shoot pre-wedding kelmarin dengan arry....best sangat...amir yang memang ada penyakit alegik dengan scene romantica ni dengan rela hati terjebak dengan scene tersebut..so sweeettttttt..hahahahaha....


mana x nye...sepanjang ida kenal amir ni....belum pernah lagi la tengok pegang-pegang bunga ni....tapi kelmarin terpaksa la pegang bunga...kelakar jugak tengok muka dia....tapi ida sangat berpuas ati dengan khidmat EN ARRY kita ni....sangat profesional n kadang-kadang x terfikir pun dia boleh ambik angle yang dahsyat menikam kalbu...DAHSYATTTT


serius sangat xsabar nak tengok hasil nya nanti.......tapi adik ida pun join jugak photoshoot ni...so ada la jugak gambar ida ambik dari dia....nak jugak tunjuk..tapi tunjuk cikit jer erkkk


 

lepas jer dari photoshoot tu, amir dengan family ida pergi makan-makan n terus amir culik ida bawak balik Klang...culik okay.....hehehehhe

so sekarang ni ida ada Klang n dok menunggu amir bawak ida pergi Nilai 3 pulak...ada lagi barang yang nak di beli....sebab pe ida nak kena pergi Nilai 3 jugak, nanti ida citer kat entry lain k....

MODE SHOPPING : ON  ^_^

8 comments:

  1. ekekekekeke...ha ha ha.... bley tak kalau akak nak gelak guling-guling? lols... sebab memang agak cam perkara yang amat satu dalam seribu tahun la sepanjang kenal john dia nak pegang bunga cenggitu kan? tiba-tiba...ha amik ko... akhirnya... john pegang gaks bunga...syabas adiqqu kerana telah berjaya memaksa john untuk memegang bunga itu dengan gaya ala romantica... lols... agak-agak biler bley tengok lagi ek cenggitu?

    ReplyDelete
  2. orange lover & nana : comel erk..i sorg je kot kan...hehehehehe

    kak farah : taw xpe....br dia taw..hehehehe...nk tgk lg erk.....tggu gambar kawen la pulak..tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =D

    ReplyDelete
  3. itu sudah semestinya...lols... akhirnya farid kamil versi tembun...(oopsie...matilah kalau john baca) menjadi seperti farid kamil versi kuruih... nak jadi ala-ala romantika gitu... lols...

    ooo...masa kawin ader lagi ek...okay okay... kiter tunggu... ni ang kat klang lagi ka?

    ReplyDelete
  4. xpe...jgn risau, dia xtaw kewujudan blog ni..so boley jer ckp pe pun....hehehehe...farid kamil la sgt....hahahaha

    mst la...kawen lg romantik..cium2 lg...ooppsssss....terlebey suda....ha'a..kt telok lg ni, ari ahad kot br blk..ni pun br sapu umah..rajin x menantu ni...hihihihi

    ReplyDelete
  5. baguih.... tu yang baguih tu... menantu contoh la katakan... oopsie...oh no.... terlebey sudah....

    ;) okay adik... c u when i c u...

    ReplyDelete
  6. ida...i baru perasan u pernah dtg blog i bln12 haritu n bg award...nk collect skrg boleh? huuww sori lmbt~~

    anyway sempat lg i follow blog u b4 u kawen...fuhhh~~

    neway..pic tu sgt suspen sbb blurr2...happy preparing dear :)

    ReplyDelete