Wednesday, February 9, 2011

SIRIH JUNJUNG

masa tunang aritu sirih junjung ida n kak ina buat...tapi untuk hantaran kawen ni, ingat nak mintak kedai la buatkan...sebab banyak benda lagi yang nak minta kak ina buat kan...nampak x perancangan yang amat cemerlang di situ..hehehe...

bila dah nak kedai buatkan, mesti la nak kena cari design yang paling cantik, mesti la kan...benda kena bayar, nak la hasil pun cantik....ida pun mengodek-godek la gambar sirih junjung kat google n jumpa la yang ida rasa cam comel sangat.....


kalau guna daun sirih n bunga palsu boleh x??
boleh nanti simpan letak kat atas meja makan...buat hiasan...hehehehe..xder la membazir pulak...bayar mahal-mahal tapi nanti layu jer daun sirih n bunga tu....lagi pun time sekarang ni bukan ada orang nak makan sirih lagi kan.....

4 comments:

  1. bolehh...
    alaa...tu syaratt jeee..org zaman skang..takde nyee nak m akan sireh tu..hihi

    ReplyDelete
  2. tu la kan...ambik buat yang palsu dah la..senang..lg pun boleh buat awal-awal... =D

    ReplyDelete
  3. i pon plan nak bg yg plastik je...hehehe...btw i suke sireh junjung yg dlm gambar 1st tu

    ReplyDelete
  4. jom...kita sama buat guna yg plastik jer...hehhehe...i pun suka yg 1st tu jgak...sbb tu dok paling atas... =D

    ReplyDelete