Thursday, February 24, 2011

KAD JEMPUTAN

ida dah ada kad kawen sendiri.....besh...besh...kad jemputan ida ni..amir yang urus kan...sebab nya kat tempat yang amir buat ni jauh lebih murah dari tempat ida...so ida juz bagi kad kawen abang ida n minta amir tukar nama pengantin n tarikh jer...design semua amir pilih sendiri....ida ni kan bakal isteri solehah, semua ida ikut kan jer...hehehhee..selamat la design yang amir pilih, ida suka jugak la...thnx sayang...so sweetttttt....walau pun nama ida, amir xletak space....sabar jer la...tapi boleh dimaafkan....demi bakal suami tersayang...hahahha

amir buat kat Inklink Klang (Kontena)...memang teramat la murah...kad yang lebih kurang sama design ida tanya kat tempat ida dalam 0.90sen tapi amir buat dalam 0.55sen jer...so memang boley jimat banyak la....

insyallah kalau xde apa yang menghalang, awal bulan depan ida akan mula menjemput kawan-kawan ida.....sambil-sambil tu boleh jumpa kawan yang dah lama xjumpa......rasa sangat excited....xsabar nye....dah kena start susun ayat ni...almaklum la xpernah lagi menjemput....hehehe....nak buat ayat macam mana erk..??? ermmmmm...

so for those yang nak ida hantar kad jemputan ni boley la isi form ni  k...insyallah kad akan sampai terus kepada anda..  =D
bersedia untuk dihantar kepada anda  ;)

4 comments:

  1. majlis ida kat nibong tebal, penang

    ReplyDelete
  2. uh jauhnye...tp siap2 dah isi form.kalau lah ada rezeki, kita pi lah sana k..insyaallah...

    ReplyDelete
  3. insyallah...doa2 kn la ada rezeki tu nk dtg cni...hehehe =D

    ReplyDelete